HomeKontaktHome


Fordelene ved medlemskab af Hjemme Hos


 
HJEMME HOS os har vi kun én ambition – og det er at øge salget i de enkelte medlemsbutikker.
 
  • Det gør vi ved at skabe større synlighed og bedre markedsføring for det enkelte medlem, end de hver især kan skabe selv.
  • Vi vil bevare den lokalt forankrede møbelhandlers frihed til at være den møbelhandler, du er. Kort sagt mindre kæde og mere butik.
  • Det er medlemmets butik og salg, der er vigtigt. Vi bruger kæden og kædens profilering til at styrke butikkerne og skabe salg.
  • Vi tilbyder en webshop for det enkelte medlem, hvor medlemmets butik kan føre sit eget, lokale sortiment. Dvs. vi hjælper både med at sælge vores fælles kædesortiment, men også dit eget, selvvalgte sortiment.
  • Vi brander din butik online i form af lokal annoncering på sociale medier og Google, vi laver søgemaskineoptimering, ligesom vi stiller materiale til print annoncering til rådighed.
  • Vi udvikler et stærkt sortiment, som består af en sund kombination af værdifulde brands og koncepter med eneret til HJEMME HOS. 
 
 

Mission:

Vi vil udvikle online og offline markedsføring og møbelkoncepter, som tiltrækker kunder og genererer omsætning for medlemmerne.

Vision:

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for små og mellemstore, selvstændige møbelhandlere, hvor vi giver dem målrettet og lokal markedsføring samt møbelkoncepter, som de ikke ville kunne skabe alene.
 
Sammen bliver vi klogere, stærkere og rigere! Vi har stadig hvide pletter på HJEMME HOS’ Danmarkskort – vil du være med?

Hvis du vil vide mere om fordele og økonomi ved et medlemskab af Hjemme Hos, så kontakt kædechef Lene Witt Johansen på mobil 2210 0750 eller på mail lwj@hjemmehos.dk.

Tilbage til In2house fordele


DAN•BO - møbler og indretningMøblér