HomeKontaktHome


Fordelene ved medlemskab af Danbo Møbler


Naturligvis er Danbo den bedste kæde at være medlem af, når du er møbelhandler! Du bliver en del af den største frivillige kæde af møbelhandlere i Danmark og får dermed adgang til det stærkeste sortiment og de bedste priser hos leverandørerne. Hver måned sender vi et katalog på gaden med gode tilbud, som skaber trafik i din butik og stiller dig stærkt i dit lokalområde - og kombineret med at vi i butikkerne er fagfolk og har ejeren aktivt involveret i butikken hver dag, har vi et stærkt koncept.


Som medlem af Danbo Møbler får du adgang til følgende fordele:

  • Adgang til sortiment som sælges med eneret for Danbo. På eneretssortimentet behøver du ikke (kun) konkurrere på prisen og sammen med det øvrige kædesortiment får du et attraktivt sortiment, som fylder ca. 1.500 m2. Du har naturligvis frihed til at addere mere sortiment både fra kædens og fra andre leverandører, hvis din butik er større end det.
  • Højere rabatter hos leverandørerne end du kan opnå som selvstændig butik. Da Danbo er den største frivillige kæde på det danske (møbel)marked, har vi også de skarpeste priser hos leverandørerne, især på kampagnevarer.
  • En attraktiv bonusordning som du får udbetalt en gang om året. Samlet får medlemmerne mere retur i form af bonus og andel af overskud, end de betaler for at være medlemmer af kæden.
  • Adgang til kædens markedsføring. I 2012 udsender vi op til 9 kataloger (du kan vælge færre) typisk på 24 sider, som også distribueres via www.etilbudsavisen.dk og www.minreklame.dk. Alene papirudgaven når typisk ud til cirka en million husstande.
  • Du kommer med på hjemmesiden www.danbo.dk og får din egen butiksside, hvor du kan profilere din egent butik og tilføje dit lokale sortiment (kædens ligger der naturligvis allerede). Danbo's hjemmeside er altid at finde på første side på Google på de vigtigste søgeord. Danbo har ehandel på hjemmesiden og alle ordre tilfalder butikkerne, så du har også mulighed for mersalg denne vej.
  • Danbo er den mest kendte frivillige kæde indenfor møbler. Utallige undersøgelser dokumenterer at Danbo navnet er kendt af dobbelt så mange danskere, som kender den næstmest kendte frivillige kæde på markedet.

Hvis du vil vide mere om fordele og økonomi ved et medlemskab af Danbo, så kontakt Michael Kold.

Tilbage til In2house fordeleDAN•BO - møbler og indretningMøblér