HomeKontaktHome


Fælles fordele ved In2houseCentralfakturering

Centralfakturering betyder at leverandørerne ikke fakturerer dig som butik direkte; I stedet fakturerer de In2house, som så fakturerer dig. Det giver en stor lettelse for dit bogholderi, da alle fakturaer kommer fra ét sted, og alle dine betalinger for varekøb betales samtidigt og til samme bankkonto. Du modtager fakturaerne via internettet, hvor du logger ind og kan læse og håndtere dine fakturaer direkte på skærmen, eller printe dem hvis du foretrækker det.

 

Vi har samme betalingsterminer med alle leverandør og du betaler fast to gange om måneden d. 8. og d. 23., hvor vi trækker pengene automatisk via PBS (efter at du har godkendt dem, naturligvis).

For leverandøren giver det også en forenkling, da betalingerne via In2house kommer så regelmæssigt som et Schweizer ur, ligesom In2house garanterer for betaling, også hvis en butik skulle gå konkurs. For at medlemsbutikkerne ikke skal lide tab ved at andre butikker går konkurs, kræver vi sikkerhedsstillelse fra alle medlemmer, enten ved at vi kreditforsikrer eller i form af bankgaranti eller lignende. Under den aktuelle finanskrise er flere medlemmer desværre gået konkurs, men vi har endnu aldrig tabt en krone på et medlem.

Tilbage

 


DAN•BO - møbler og indretningMøblér