HomeKontaktHome


 

Medlemskab af In2house

Som udgangspunkt skal du, for at blive medlem af In2House indskyde en andelskapital på 20.000 kr. i selskabet. Den indskudte andelskapital ligestiller dig med øvrige eksisterende medlemmer/ejere af In2House og kan opfattes som en investering, da den tilbagebetales fuldt ved eventuel udtræden af In2House på en senere tidspunkt.  
Som møbelforretning vil du typisk melde dig ind i en af de 3 kæder, som har kædespecifikke regler for kædemedlemsskab, kontingenter og betaling af tilskud til kædemarkedsføring. 
En butik kan i undtagelsestilfælde vælge kun at være kæde-/konceptfrit medlem, direkte af In2house uden medlemskab af kæde, og køber så ind på de generelle betingelser i samhandelsaftalerne mellem In2house og leverandørerne og får glæde af de fælles In2House fordele, men ikke de specifikke fordele forbundet med kædesamarbejdet i regi af Møblér, Danbo eller Hjemme Hos 

Overvejer du at melde din møbelforretning ind i en af kæderne, er det bedste du kan gøre at kontakte os – enten direkte til den kæde, du er mest interesseret i eller til ledelsen i In2House. Du kan også læse om fordelene og muligheder ved medlemskab af de enkelte kæde ved at klikke på linket ovenfor.

 

Fælles fordele uafhængigt af kæde - klik og læs mere


 DAN•BO - møbler og indretningMøblér